IBC kontejneri

Beokul doo posluje od 1998 godine. Ima višegodišnje iskustvo u uvozu, prodaji novih i korišćenih IBC kontejnera, otkupu i reparaciji istih za dalju upotrebu.

SIGURNOST I KVALITET


Dugogodišnji uvoznik novih IBC kontejnera i dodatne opreme. Novi IBC kontejneri poseduju Sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti koji Vam garantuje da će supstance koje skladištite biti bezbedne od svih bakterioloških uticaja. IBC kontejneri se sastoje od posude – bidona (HDPE plastika), pocinkovanog kaveza koji štiti cisternu od spoljnih i fizičkih oštećenja i odgovarajuće palete koja omogućava brzo, jednostavno i sigurno manipulisanje i transport.

IBC kontejneri su hemijski otporni sudovi u čeličnom kavezu opremljeni standardnim poklopcem 150 ili 250 mm. Cisterne su na paletama. Rupe na otvoru su opremljene leptir slavinom promera DN 50 ili DN 100. Pogodni su za skladištenje tečnih sirovina i gotovih proizvoda za hemijsku, petrohemijsku, kozmetičku, lakirnu i prehrambenu industriju.

Materijal: Plastika PE HD 2
Kavez: pocinkovani
Dimenzije: 120x100x117cm
Kapacitet: 1000lit/1650kg

OPERATER ZA TRETMAN AMBALAŽNOG OTPADA

U skladu sa izdatom integralnom dozvolom za tretman i skladištenje neopasnog otpada i u okviru propisa izvršavamo odgovarajuće tretmane nad plastičnom ambalažom čime se navedena ambalaža vraća u adekvatno stanje za ponovnu upotrebu. Pod tretmanom se podrazumeva detaljno pranje i ispiranje hladnom i toplom vodom pod pritiskom, uz upotrebu odgovarajućih sredstava za uklanjanje svih prethodnih supstanci koje su prvobitno bile skladištene u cisternama. Tretman obuhvata kompletnu proveru IBC kontejnera čime se obezbeđuje da nemaju fizičkih oštećenja. Reparirani i temeljno očišćeni IBC kontejneri su u potpunosti spremni za dalju upotrebu i korišćenje u svrhu skladištenja svih vrsta tečnosti i rasutog tereta.

25 godina uspešnog poslovanja, 3500 m2 skladišnog prostora i preko 500 zadovoljnih klijenata govore za nas. Za sve upite u vezi poslovne saradnje možete nas kontaktirati putem telefona +381601556575 i +381603301001. Sve upite možete poslati na mail doobeokul@gmail.com i biće Vam odgovoreno u najkraćem roku.