Distribucija i saradnja sa poslovnim partnerima

POSLOVNA SARADNJA

Na raspolaganju imamo poslovne jedinice na dve adrese, magacine otvorenog i zatvorenog tipa ukupne površine 3.500m2 kao i vozila za utovar i istovar robe i tereta u skladištima. Na taj način obezbeđujemo nesmetan pristup teretnim vozilima, brz i siguran utovar i istovar robe.

Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju možete nas kontaktirati i u najkraćem vremenskom roku ćete dobiti odgovore na sva Vaša pitanja. Nudimo odlične uslove za distribuciju naših proizvoda, a takođe smo otvoreni i za sve vaše predloge i saradnju sa proizvođačima i distributerima. Naša mreža klijenata i poverenje koje smo stekli dugogodišnjim poslovanjem pruža mogućnost da se vaši proizvodi plasiraju na naše tržište.

Naš cilj je da svim klijentima obezbedimo adekvatnu uslugu u skladu sa njihovim potrebama i zahtevima. Dugogodišnje iskustvo u uvozu, izvozu i poslovanju sa pravnim i fizičkim licima, kao i širok asortiman proizvoda nas ističe na tržištu. Odlična logistička podrška od strane saradnika za transport omogućava nesmetano odvijanje prevoza i isporuke – na teritoriji R. Srbije kao i izvoza u sve zemlje okruženja i šire.


DISTRIBUCIJA OPREME ZA IBC KONTEJNERE I KANISTERA

Ukoliko posedujete maloprodajni objekat ili se bavite distribucijom i veleprodajom, a zainteresovani ste za saradnju sa našom firmom, pošaljite nam upit i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti sa svim neophodnim informacijama. Takođe smo otvoreni i za regionalnu saradnju sa zemljama iz okruženja.

Kvalitet, veliki izbor proizvoda i odlični uslovi saradnje su nešto što nas izdvaja na tržištu.

Inovativni proizvodi poput Kanistera sa dozatorom za tečni sapun i slavinom su se pokazali kao izuzetno atraktivni na tržištu, prvenstveno zbog svoje namene i široke ciljne grupe.

S ponosom možemo da tvrdimo da imamo najveći izbor dodatne opreme za IBC kontejnere, kao i da smo asortiman obogatili proizvodima za širu namenu, te stoga kod nas možete naći proizvode koji se koriste u sistemima za navodnjavanje, baštama, PVC slavine, spiralno armirana creva, kao i čepove i slavine za burad.

Za sve dodatne informacije u vezi uslova saradnje i veleprodajnih cena možete nas kontaktirati putem mail-a doobeokul@gmail.com , telefonom 0601556575   0603301001   ili putem kontakt formulara.